Kalligrafie Atelier
Letterlijk uniek!

Exclusief!
Op professionele en praktische manier wordt de kalligrafie toegepast en daarmee is Grand Gallery uniek in Nederland. Kalligrafie betekent: de kunst van het schone schrijven.
Met een handgeschreven herinnering heeft u een heel persoonlijk en exclusief geschenk voor iemand die u waardeert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooi gedicht op perkament. Maar ook exclusieve teksten op een muur in uw woning, bedrijf of instantie behoort tot de vele mogelijkheden.
De levendige en unieke lettervormen, nauwkeurig gevormd door de pen van de kalligraaf, zijn niet te evenaren door de uniforme fonts van het drukwerk.
Wij kunnen u de luxe brengen van de authenticiteit van de kalligrafie.
Persoonlijk
Grand Gallery ontwerpt speciaal voor u een oorkonde, gedicht, tekst of een persoonlijk geschenk. Wat u op deze website ziet zijn voorbeelden. Uw opdracht  wordt exclusief voor u ontworpen en is dus weer uniek. Marieke Pril kan u adviseren in de vormgeving van uw idee en opdracht  maar de keuze is aan u. Het is tenslotte uw opdracht.

Tarieven
Kalligrafie is arbeidsintensief en dat is te zien ook! Ieder werkstuk is uniek en wordt speciaal voor u ontworpen. Overleg over uw wensen is dan ook vanzelfsprekend. Maar pas nadat een inschatting van de tijd en de materialen is gemaakt kan een prijsopgave worden gemaakt. Voor een prijsopgave kunt u contact met ons opnemen.

Contact
Uw opdracht is uniek en u heeft uw eigen wensen. Of misschien heeft u die nog niet. Daarom is overleg over uw opdracht vanzelfsprekend.

Wij verheugen ons dan ook op uw reactie!
Heeft u vragen? Wij zullen ze met plezier beantwoorden.