Welkom in de stijlvolle online galerie Grand Gallery

Grand Gallery heeft tot doel een zo breed mogelijk publiek te bereiken en hen op een laagdrempelige wijze in contact te brengen met kunst.

Wij richten ons niet alleen op de doorgewinterde kunstkenner of kunstliefhebber, maar met name ook op de vele mensen die gewoon van mooie en bijzondere dingen houden.
In tegenstelling tot wat veel mensen verwachten is kunst bereikbaar voor iedereen. Steeds meer mensen ontdekken de verrijking die kunst hen kan geven. Niet alleen als een kenmerkend stuk van hun interieur, maar vooral ook dat kunst een positief effect heeft op hun gemoedstoestand of de sfeer in huis of kantoor. Over het kopen van kunst bestaan veel vooroordelen. Zo zou je verstand van kunst moeten hebben en is de aanschaf daarvan bijzonder duur.


De vooroordelen ten spijt, denken wij dat het kopen van kunst vooral een kwestie is van persoonlijke smaak of voorkeur. En het is uw voorkeur die uiteindelijk bepaalt of een kunstwerk de waarde heeft die u er voor wilt betalen.
Grand Gallery is een initiatief van o.a. gepassioneerd kunstenares en kunstliefhebster Marieke Pril. Zij is in 2010 begonnen met het openbaar maken van haar werk en ermee te exposeren. De schilderstijl van Marieke is het beste te omschrijven als een harmonieuze balans tussen realisme, impressionisme en symboliek. Hoewel ze overwegend met acryl werkt op linnen, maakt zij zo nu en dan ook gebruik van olieverf, of een mix van beide om specifieke effecten te creŽren.

Grand Gallery heeft er bewust voor gekozen om met een selecte groep kunstenaars, gerenommeerd en aanstormend talent, een duurzame samenwerking op te bouwen. Dit om het werk van een kunstenaar optimaal te kunnen presenteren ťn kwaliteit, continuÔteit en verdieping te waarborgen.

Via Grand Gallery wordt de mogelijkheid geboden een Custom Made schilderij te laten maken, een op maat gemaakt kunstwerk, gebaseerd op de persoonlijkheid van de opdrachtgever, waardoor dus altijd een uniek werk wordt gecreŽerd. Tevens kunnen wij u adviseren en begeleiden bij het samenstellen van kunstcollecties.

Grand Gallery introduceert het Kalligrafie Atelier.
Als kalligrafiste werkt Marieke Pril niet alleen vanuit haar atelier, maar ook op locatie. Enkele grote opdrachten binnen het Rijks Museum Twenthe en de binnenstad van Enschede heeft ze al op haar naam staan, alsmede vele persoonlijke opdrachten. Een prachtig, authentiek gekalligrafeerd gedicht op perkament, een oorkonde, een spreuk bij u thuis op de muur of op een wand binnen uw bedrijf behoort tot de vele mogelijkheden. Kijk voor meer informatie hierover onder de button Kalligrafie Atelier elders op deze site.

Naast de kwaliteit van ons aanbod staan ook gastvrijheid, vertrouwen en service naar u als cliŽnt en bezoeker toe hoog in het vaandel.

Heeft u vragen over de kunst op Grand Gallery, het Kalligrafie Atelier of specifieke wensen, laat het ons weten en mail naar info@grandgallery.nl